повратак  

 

 

   НАЈИНТЕРЕСАНТНИЈА  ДОГАЂАЊА У ШК. 2004/2005.


РЕПУБЛИЧКИ ПРВАЦИ
 
ПРИЈЕМ ЗА ТАКМИЧАРЕ
У СУСРЕТ ДАНУ ШКОЛЕ
 ТОЛЕРАНЦИЈА-НАШ ИЗБОР
ЂАЧКЕ ЕКСКУРЗИЈЕ
"ПЕСНИЧКА ШТАФЕТА"

ШКОЛА ЖИВОТА
ТОРТИЈАДА
СВЕТИ САВА
КВИЗ

ДЕЧЈА НЕДЕЉА




 

 

 

 

 

 

 

 

<< почетак
РЕПУБЛИЧКИ ПРВАЦИ

04. јун 2005.
Уз пратњу и подршку велике групе наставника и директора школе, као  и по два изабрана представника из свих рареда, наш хор је наступио на
  "
XV-тој републичкој смотри хорова основних школа",
која је одржана у Вршцу  у суботу, 04. јуна . У категорији хорова малих школа, остварили смо  огроман успех освојивши ПРВО МЕСТО .Жири, којем је председавала чувена Даринка Матић Маровић, доделио је нашем хору  93
бода .
Ако желите да погледате албум са овог путовања кликните.....
>>> овде

<< почетак
ПРИЈЕМ ЗА ТАКМИЧАРЕ

23 мај 2005.
   Данас је  организован  свечани пријем код директора школе у част свих ученика који су учествовали на такмичењима, а чији је организатор Министарство просвете и спорта. У свом обрађању  директор школе је, поздравивши присутне ученике и њихове наставнике, нагласио да .....  >>> комплетан прилог

<< почетак
У СУСРЕТ ДАНУ ШКОЛЕ
17. мај 2005.

Дан школе обележавамо, по традицији, у месецу мају. Ове године свечаност је предвиђена за 28.5.2005. Као што током читаве школске године са пуно ентузијазма и воље радимо на реализацији како редовне наставе, тако и ваннаставних активности, тако смо ужурбано кренули са припремама за обележавање Дана школе.
За тај дан планиран је .....
  >>> комплетан прилог
<< почетак

ТОЛЕРАНЦИЈА-НАШ ИЗБОР

12. мај  2005.

Наша школа се укључила у обележавање 2005. године, Европске године грађанског друштва са мотом: "Учимо и живимо демократију".
Тако је...... 
>>> комплетан прилог                  

<< почетак
ЂАЧКЕ ЕКСКУРЗИЈЕ

17. април 2005.
        У склопу припрема за реализацију годишњег програма рада школе, у делу везаном за ђачке ескурзије , Школски одбор је на предлог Савета родитеља одабрао агенцију преко које ће оне бити организоване а затим су спроведене писмене анкете  међу родитељима како би се установило да ли се у одељењу најмање 80% родитеља опредељује за понуђене ескурзије.

23 мај 2005.
       Екскурзије су реализоване а утисци са њих су још увек врло јаки у нама. Ако желите да завирите у наш фото албум и погледате делић онога што смо на њима доживели путем наших фотки кликните.....
>>> овде

<< почетак
""ПЕСНИЧКА ШТАФЕТА"

15. април 2005.
Наша школа је била домаћин 31. "Песничке штафете" на којој смо угостили ученике из ОШ "Урош Предић" из суседног Орловата. Ово је традиционална манифестација коју организује Градска билиотека Зрењанина у оквиру које њени представници у току месеца априла сваке године обилазе школе у целом округу у друштву познатих дечјих песника(сваке године је то други песник који је домаћин манифестације).Ове године је то песник Градимир Стојковић. Том приликом се ученици представљају са својим лирским стваралаштвом. У свакој школи се бирају најуспешније дечје песме међу којима ће се на завршној приредби у Културном центру Зрењанина 22.априла прогласити најбоље за ову годину.
Нашу школу ће са својим песмама представљати:
-Марија Љубојевић, 4.раз, са песмом "Заљубљени слон"
-Драган Николић, 2.разред, са песмом "Што сам даса"
-Наташа Цветановић, 6.разред, са песмом  "Фрка"
                                              -Марина Станков, 7.разред, са песмом  "Године луде"

                                                за фото албум са ове манифестације кликните      
                                                                             
    ОВДЕ

<< почетак
"ШКОЛА ЖИВОТА" предавање из области здравственог васпитања

04-05 април 2005.
За ученике седмог и осмог разреда, 04. априла, одржано је едукативно предавање. Предавач је био др Драгољуб Врбашки, лекар специјалиста опште медицине из Бачког Петровог Села. На занимљив и ученицима пријемчив начин, обрађено је више области. Разговарало се о здрављу, пубертету, али и о учењу, правилном избору занимања, а и правилном избору брачног партнера. Ученицима су на крају предавања подељени мали поклони.
 Посебно предавање и разговор, др Врбашки је 05. априла организовао и за ученике трећег и четвртог разреда. Овде се највише разговарало о одржавању личне хигијене, здрављу, али и о лепом понашању. Ни овде нису изостали поклони за ученике.                                                                                                

<< почетак
 ТОРТИЈАДА 7. МАРТ 2005.

Поводом  8. марта а у сарадњи са Саветом родитеља и подршку осталих родитеља организована је продајна изложба торти.Свако одељење се представило са по једном тортом које су продаване посетиоцима  а сав приход је употребљен за куповину награда за ученике који ће у овој школској години остварити најбоље резултате у учењу и на такмичењима.

<< почетак
СВЕТИ   САВА    27. јануар 2005.

Школска слава Свети Сава прослављена је у нашој школи 27. јануара 2005. године, у свечаној атмосфери, уз пригодан програм ученика школе и присуство драгих пријатеља школе. Наш духовни домаћин, који је својим присуством и топлим обраћањем приближио ову свечаност њеним светосавским и православним коренима,био је  Отац Зоран.       
            Домаћини школске славе били су породица Љубојевић  наши уважени ђачки родитељи.     Овом приликом славскa jabuka предатa је наредном домаћину школске славе, а ту свету част и дужност преузела је породица Ановић, такође наши уважени ђачки родитељи

<< почетак

КВИЗ, ДЕЦЕМБАР 2004.


Крај првог полугодишта обележен је на леп и
 занимљив начин. Организован је популаран КВИЗ у коме су се такмичиле две екипе састављене од ученика виших разреда а уз весело навијање осталих ученика.    

 << почетак

ДЕЧЈА НЕДЕЉА , ОКТОБАР 2004.


Једна од најрадоснијих активности и у овогодишњој Дечјој недељи био је , већ традиционални, Вашар. Приход остварен овим путем употребљен је за финансирање посете биоскопској предтави..

 ОШ"МЛАДОСТ" @ Томашевац 2005. , сва права задржана