повратк на актуелности

ОСНОВНА ШКОЛА МЛАДОСТ ИЗ ТОМАШЕВЦА

ДОБИТНИК НАГРАДЕ
 ДР ЂОРЂЕ НАТОШЕВИЋ

 

 

Основна школа Младост из Томашевца, добитник је највишег признања Аутономне Покрајине Војводине у области образовања и васпитања Др Ђорђе Натошевић за школску 2005-2006. годину. Ово престижно признање се састоји од повеље, плакете и новчане награде.

Школа је признање заслужила на основу
 богато осмишљеног програма мера за подизање квалитета наставе и подстицања учења, где се ученици стимулишу и мотивишу у стицању знања, вештина и навика, и видљива је јасна тематска обрада и корелација унутар наставних предмета, богатство и садржајност ваннаставног рада и учешће великог броја ученика на свим нивоима такмичења...,
како гласи у делу образложења Одбора за доделу Признања.

У холу зграде Извршног већа АП Војводине, уз пригодан свечани програм, директору школе Слободану Ракићу, признање су уручили Покрајински секретар Јегеш Золтан и председница Одбора за образовање Скупштине Војводине Светлана Лукић.

Директор школе Слободан Ракић обратио се скупу бираним речима:

Учили смо с вером,
 радили смо с љубављу,
конкурисали с надом.
Мали смо колектив,
мала смо школа,
а велики је труд
и велико признање.
Искрено захваљујем
нашим ученицима,
мојим колегама и сарадницима
и искрено захваљујем вама,
на процени и признању....

Овог 8. новембра 2006. године, сви у школи смо били поносни и наставници, и ученици, који су, заједно са нама присуствовали овој свечаности.

И после свега, идемо даље! Као и свака награда, и ова обавезује да и убудуће наставимо да радимо на унапређењу квалитета образовања у Војводини.