klikni   knjiga gostiju
  L E T O P I S   Š K O L E  u šk. 2 0 21 / 2 0 2 2
 NOVO ! ! - pogledajte   NAŠE VIDEO ZAPISE 
 
ARHIVA LETOPISA ( od 2004 godine do danas)

-MUZEJ U ŠKOLAMA -NOVI POČETAK -RADNA SUBOTA

 PUBLIKACIJA              JAVNE NABAVKE        
 
NAJVAŽNIJI  DOKUMENTI I OBRASCI
     INFORMATOR O RADU ŠKOLE   ANALIZA ZAVRŠNOG ISPITA
VELIKI FOTO ALBUM  2004 - 2011.

 
 
 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

početak<<

PROJEKAT äMUZEJ U ŠKOLAMAô

septembar 2022.

Naša škola jedna je od velikog broja škola sa teritorije srednjeg Banata koja je uzela učešće u projektu Narodnog muzeja Zrenjanina-äMuzej u školamaô  koji za cilj ima upoznavanje dece sa lokalnim kulturno-istorijskim nasleđem.  Prilikom nedavne posete našoj školi kustosi su najpre kroz zanimljive video-prezentacije  predstavili učenicima sva odeljenja i stalnu postavku Narodnog muzeja, a potom sa puno strpljenja odgovarali na njihova pitanja i davali detaljna i zanimljiva objašnjenja. Po unapred postignutom dogovoru, učenici su na uvid donosili porodične predmete sa kulturno-istorijskom vrednošću koji su na licu mesta,  kroz interakciju sa đacima,  bili stručno obrađeni i dokumentovani putem videa i fotografije, kao i deskripcije u kartonu izrađenom po uzoru na muzejsku dokumentaciju. Uživali smo razgovarajući sa kustosima i učeći o prošlosti našeg kraja na jedan drugačiji način. Nakon ovog interesantnog iskustva priželjkujemo posetu Narodnom muzeju Zrenjanina, a do tada uživamo u fotografijama koje smo napravili ovom prilikom.

početak<<

RADNA SUBOTA

17. septembar 2022.

Kada mi odlučimo da se dobro zabavimo, ni rano buđenje subotom, ni sumorno kišno jutro, ne može nas pokolebati u toj nameri. Radnu subotu, planiranu školskim kalendarom, realizovali smo nizom zabavno-sportskih aktivnosti. Najmlađi su se takmičili u zabavnim poligonima spretnosti, a stariji đaci su odmerili snage u odbojci, kako međusobno, tako i sa svojim nastavnicima. Uživali su i učesnici i posmatrači, a detalje sa ovog događaja prenosimo i vama putem nekoliko fotografija:

 

početak<<

NOVI POČETAK

1.septembar 2022.

Žagor u školskom dvorištu, prepričavanje doživljaja sa raspusta, ozarena lica naših đaka spremnih za nove izazove-slika je koja nas sve raduje. Intoniranjem himne Republike Srbije i čitanjem Obraćanja ministra Branka Ružića učenicima osnovne i srednje škole,   obeležen je početak još jedne školske godine. A najlepši deo tog prazničnog jutra svakako je bila dobrodošlica za naše prvake koju je sa puno ljubavi i kreativnosti pripremila njihova buduća učiteljica Vesna Mojin. Mi smo ih uz gromoglasan aplauz i veselu pesmu pozdravili poželevši da im i svaki naredni dan, kao i ovaj prvi,  bude veseo poput pesme, a potom su se prema svojoj novoj učionici uputili držeći se za ruke, jer upravo tako treba da bude i narednih osam godina, u znaku podrške, timskog rada i prijateljskog stiska ruke. U učionici ih je zateklo puno iznenađenja poput mnoštva balona, ukrasnih lizalica, novih rančeva, udžbenika i, naravno, zanimljivih aktivnosti koje je za njih pripremila njihova učiteljica. Našim dragim prvacima, ali i našim starijim đacima, kao i svim zaposlenima u našoj školi, želimo srećan i uspešan početak školske 2022-2023. godine!

početak<<

JAVNE NABAVKE

Javni pozivi :

Konkursna dokumentacija:

Odluke o dodeli nabavki :

 << početak

NAJVAŽNIJI DOKUMENTI I OBRASCI

 Razvojni plan
 
Školski program
 
Godišnji plan rada škole
 
Pravilnik o zaštiti i bezbednosti učenika


Finansijski plan za 2022

Završni račun za 2021


Lice za zaštitu podataka ličnosti
 

OŠ"MLADOST" @ Tomaševac 2020. , sva prava zadržana