klikni   knjiga gostiju
  A K T U  E L N O S T I    u šk. 2 0 1 7 / 2 0 1 8
 NOVO ! ! - pogledajte   NAŠE VIDEO ZAPISE 
 
ARHIVA ( od 2004 godine do danas)

-Elektronski dnevnik -Prijem prvaka -Poseta Temišvaru

 PUBLIKACIJA              JAVNE NABAVKE        
 
NAJVAŽNIJI  DOKUMENTI I OBRASCI
     INFORMATOR O RADU ŠKOLE 
VELIKI FOTO ALBUM  2004 - 2011.

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 << početak

PRIJEM PRVAKA
1.septembar 2017.

Lepo i sunčano jutro obeležilo je početak još jedne školske godine, a mi smo srećni jer je u đačke klupe sela još jedna generacija đaka prvaka. Za njih je, po tradiciji, upriličena srdačna dobrodošlica u holu škole. Nakon veselog programa koji su pripremili njihovi stariji drugari, učenici drugog i trećeg razreda, vrata njihove učionice otvorila im je učiteljica Gordana Rakić, a oni su ohrabreni njenim širokim osmehom i toplim i ohrabrujućim rečima smelo krenuli u jedan novi svet, svet  znanja, uspeha i prijateljstva koji će spoznati zajedno sa svima nama,  u našoj školi. Dobrodošli, dragi prvaci!

 
<< početak
ELEKTRONSKI DNEVNIK
1.septembar 2017.
Pilot projekat E-dnevnik (elektronski dnevnik) počeo je 1. sepembra šk.2017-2018.god.u onim školama koje su zadovoljile kriterijume za  njegovo uvođenje, a to su pre svega tehnička opremljenost, a potom i zainteresovanost zaposlenih da se u projekat uključe. Možemo se pohvaliti činjenicom da je naša škola jedna od četrdesetakt škola u Srbiji, a takođe i jedna od samo pet škola u Vojvodini koje su se , u ovom trenutku, priključile ovom projektu. Planirano je da se do kraja ove školske godine ovaj broj poveća na ukupno 200 škola.Nakon obuke za kordinatore, svi nastavnici naše škole prošli su obuku za vođenje elektronskog dnevnika. Ova novina je veoma dobro prihvaćena jer su svi slažu u tome da je ovo mnogo brži,  jednostavaniji i efikasniji način vođenja evidencije. Pristup dnevniku, će prema obećanjima realizatora projekta, uskoro imati i  roditelji koji su, takođe, sa velikim odobravanjem prihvatili uvođenje elektronskog dnevnika. O tome kako su, kao i uvek, svi nastavnici u našoj školi otvoreni za inovacije i raspoloženi za svaku vrstu promena govore i fotografije sa obuke za elektronski dnevnik:

<< početak
POSETA TEMIŠVARU
26.avgust 2017.

Poslednju subotu u avgustu, a kao najbolji način da se pripreme za početak još jedne školske godine, članovi našeg kolektiva proveli su u Temišvaru. Razgledanje  i uživanje  u znamenitostima grada,  dobro raspoloženje i druženje obeležili su ovu stručnu ekskurziju. Zaista smo se divno proveli i sada smo spremni za nove radne pobede, a vas pozivamo da uživate u fotografijama koje smo doneli iz Temišvara:

 << početak

JAVNE NABAVKE

Javni pozivi :

Konkursna dokumentacija:

Odluke o dodeli nabavki :

 << početak

NAJVAŽNIJI DOKUMENTI I OBRAZCI

OBRAZCI

DOKUMENTI

OŠ"MLADOST" @ Tomaševac 2011. , sva prava zadržana